In gravide, nastere, Sănătate, sarcina, travaliu

Atunci când povestim despre experiența nașterii naturale, cu toții avem povești diferite. Unele frumoase, altele total dureroase. Ne punem întrebări, căutăm în online, cerem răspunsuri prietenilor și celor care au născut, dar foarte rar ne gândim cât de bine ne-ar fi fost dacă am fi fost conștienți de actul în sine și am fi apelat la ajutorul specialiștilor în domeniu, evident, acreditați și cu experiență.

Așa, despre metodele naturale de gestionare a durerii în travaliu și despre rolul însoțitorului la naștere, poate ai auzit multe, dar ce ai tu nevoie exact și de ce să nu ajungi în anumite ipostaze care dor, aici cu siguranță nu ai cum să primești răspuns de la oameni și surse lipsite de conținut real.

 Metode naturale de gestionare a durerii în travaliu


Metode naturale de gestionare a durerii în travaliu

 

Și poate ai mai auzit sintagma: “Scapă de frici și bucură-te de o naștere ușoară!” Dar serios acum, te-ai gândit pe îndelete ce a vrut să însemne și care e rolul ei în viața ta?

Te-ai gândit la reacții sau non-reacții? Ți-ai dat seama că în perioada sarcinii ești vulnerabilă și ai nevoie de sfaturi specializate atât pe perioada sarcinii, cât și de-a lungul creșterii bebelușului?

Până la urmă, corpul nostru trece mereu prin schimbări. Dar chiar și în cazul nașterii naturale, durerile în travaliu se pot diminua. Dar pentru asta, există tehnici de confort pentru diminuarea durerii și pentru a ajuta progresul travaliului. Și cine te poate ajuta și pregăti cel mai bine, dacă nu un Educator Prenatal Lamaze, Doula, Consultant în Alăptare și Babywearing.

Da, chiar ea, Mara Popescu, cea care susține lunar, la Pedilactis , în București, cursul Metode NATURALE de gestionare a durerii în travaliu.

Mara Popescu nu este numai o adevărată specialistă în domeniu, ci și mamă a trei copii sănătoși. Crezi că mai este ceva de adăugat?

 Metode naturale de gestionare a durerii în travaliu


Metode Naturale de gestionare a durerii în travaliu

Motive pentru care să vii la cursul ei mai sunt suficiente.

Curs, “Metode NATURALE de gestionare a durerii în travaliu”

Subiecte abordate:
– Recomandările Lamaze pentru o naștere ușoară
– Mecanismul hormonal al nașterii
– Factori care influențează intensitatea durerii
– Tehnici de relaxare în timpul travaliului
– Rolul însoțitorului la naștere
– Planul de naștere

Te poți înscrie luna pentru participarea la curs, aici: 0751222242 sau consultă secțiunea evenimente pe pagina noastră de facebook .

Prin natura nației umane, ne dorim mereu gratis, rapid și ieftin, dar când o să punem în balanță timpul, calitatea și omul în sine. Când vom accepta că toți specialiștii adevărați vor pleca în străinătate, dacă alegem să ne tratăm doar din vecini și de pe ureche, sau unde este mai bună amabalajul și prețul mai mic.

Când vom accepta să ne tratăm corespunzător, dar de specialiști care chiar știu să facă educație medicală?
Să nu uiți că empatia se mai câștigă, dar sănătatea, niciodată.

Cu drag,

Ne vedem la cursurile Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Noțiuni de bază despre sănătatea copiilor