In crize de furie, Cursuri pentru parinti, mamici, parenting, pediatri, pediatru, pedilactis, Sănătate, sanatate
CRIZE De Furie

CRIZE De Furie

“Cursuri cu şi despre copii or fi multe, dar pe mine doar unele mă determină să mă abonez. Puține, spre foarte puține. Pentru că mă uit atent la omul din fața mea. La Roxana Hristianovici, de fiecare dată când m-am uitat, am văzut lucruri care m-au făcut să mă întorc.

Este naturală şi relaxată. Iar starea asta ajunge şi la noi, cei din sală. Noi am luat-o cât am stat acolo şi ne-a ajuns şi pentru acasă.

Îmi place cum creeaza formatul cursului: lucruri citite şi compilate de ea, testate şi care au dat roade. Nu deține adevărul absolut, nu pretinde că le ştie pe toate, nu simți niciun aer de superioritate.

Este bine documentată. Argumentează fain şi pe înțelesul tuturor.

Sunt lucruri practice. Am început deja să aplic două lucruri învățate: să fiu mai prezentă cu Olivia, chiar să fiu, fără să mă gândesc la nefăcutele de pe listă. Şi să nu mai intervin atât de mult în interacțiunea Oliviei cu tatăl ei, încercând să corectez cumva lucrurile pentru că “ştiu eu mai bine”. Cred că în lucrurile cu adevărat importante doar ştiu diferit.

Dacă nu ați ajuns la cursul ăsta până acum, aruncați un ochi pe următorul. M-am cam lungit cu vorba, din entuziasm. Când văd oameni care fac bine ce fac, pur si simplu nu mă pot abține. ” – Anca Blaga

În momentul în care o să înțelegi cum funcționează creierul copilului, o să poți să găsești abordarea cea mai bună pentru voi și pentru fiecare situație în particular.

Te-ai gândit, măcar o dată, ce este în capul copilului tău când are o criză de furie?
Te simți prins între: “Tantrumul este bun, este vindecător” și “O să ți se urce în cap, e răsfățat”?
Atunci acest workshop este pentru tine!

Workshop susținut de:
Dr. Roxana Hristianovici – Medic specialist pediatru, Consultant în Alăptare, Certificat IBCLC, mamă a doi copii.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Curs de prim ajutor copil 0-3 aniDiversificarea cu respect pentru bebeluși