In Alăptare, alaptare, alergii, alergii la copii, babywearing, bebelusi, bubite, capusa, comunitate gravide, comunitate mame, consultant, Cursuri pentru parinti, febra copil, ibclc, imunitate, mame bucuresti, nutritie, parenting, pediatri, pediatrie, pediatru, pedilactis, plans, protectie solara, sanatate, scaune auto, scaune auto bebe, siguranta auto, sisteme de purtare, somn bebe, toxiinfectie alimentara

la cafea cu pediatrul”La cafea cu pediatrul” rupe bariera medic-pacient prin discutii libere pe teme de interes.

Un exemplu de recomandare de la una din mamele participante la cursurile noastre: “In primul rand mi s-a parut o idee foarte buna sa am ocazia de a discuta mai mult de o ora cu un medic cu experiență intr-un mediu relaxant, la o cafea, fara presiunea unei urgente medicale. In plus, m-a ajutat foarte mult sa imi dau seama ca multe lucruri le făceam greșit, fără sa vreau, lucruri care par minore dar care pot schimba atât de mult evoluția unei boli.”

Acum e și rândul nostru să intrăm în direct și să vă facem o invitație călduroasă la întâlnirile noastre, La cafea cu pediatrul, pe care le organizăm de mulți ani. Una din dorințele noastre este aceea ca mamele să nu mai fie anxioase în fața medicilor. Să reușim să creăm un mediu cât mai relaxant unde să se poată simți în siguranță, înțelese, susținute. Dorim ca mamele sa aiba acces la informații medicale corecte și actualizate.

Intalnirile La cafea cu Pediatrul se țin în fiecare miercuri, la orele 10.30, la sediul PediLactis sau online. Dacă veți consulta calendarul evenimentelor noastre pe pagină, veți găsi toate informațiile.
Dr. Roxana Hristianovici vă invită să o cunoașteți. Click pe video și hai sa bem o cafea împreună!

Detalii și înscrieri la 0751222242

Abonează-te și pe paginile noastre de facebook: PediLactis sau Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare

Urmărește-ne și pe canalul de youtube

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Axkid!