In adulti si copii, bullying, comunitate mame, Cursuri pentru parinti, cursuri pentru viitori parinti, drepturile copilului, hartuire, mame bucuresti, mediu scolar, parenting, pedilactis, prreventie, sanatate, siguranta, siguranta copil, violenta scolara

Toamna aceasta a venit cu surprize, așa că vă anunțăm că am început o serie de ateliere noi la PediLactis. Bullying și Siguranță Personală. Sunt două teme de interes major.

Am visat și am sperat, ne-am adunat forțele și ne-am organizat . Hai să o cunoașteți pe minunata Iftode Alexandra Noemi-Oana – Specialist în educație, Manager educațional la Tiny Toes EDU ”bunătăți” pentru părinți și copii.

Vă invităm să o cunoașteți pe Alexandra  .
Cu mult drag a pregătit două teme de interes pentru noi toți – sesiuni pentru părinți și ateliere pentru copii:

Despre Alexandra:

Sunt educatoare și mamă – una o completează pe cealaltă. Clasa este scena mea și casa este locul de unde îmi vin ideile.
Formez copii de 10 ani, ani în care mi-am găsit mentori, mi-am depășit zone de confort, am pornit pe un drum lung și complex de dezvoltare personală. Așa am ajuns omul de asăzi – o femeie puternică, o mamă încrezătoare în copilul ei, un formator de drumuri pentru viitoare generații (de la cele mai mici vârste).

Mai multe detalii la 0751 222 242

Despre cursurile de Bullying și Siguranță personală pe care le va organiza lunar, urmăriți pagina noastră Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, categoria evenimente.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search