Afis Expo Palatul Sutu - Cristina Nichitus Roncea - Alaptarea e Iubire - Oct - Nov 2015  „Alăptarea e Iubire”  a iesit în stradă, urmând ca în aer liber, pe gardul care înconjură clădirea istorică a Palatului Suţu, să prezinte publicului, timp de o luna,  dragostea mamelor faţă de pruncii lor în 70 de fotografii. Am adaugat imaginilor, mesaje scurte dar cu informatii pretioase despre alaptare si cresterea copilului. In felul acesta am considerat ca informatia corecta ajunge usor, gratuit, intru-un mod placut si relaxant la cat mai multe persoane.

Expozitia a fost un real succes, pe toata durata ei, am primit numeroase telefoane de felicitare. Deasemenea, oameni au aflat ca exista persoane specializate care pot sa ii ajute atunci cand intampina dificultati in alaptare.

07-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu03-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu06-Expozitie-Alaptarea-e-Iubire-de-Cristina-Nichitus-Roncea-la-Muzeul-Bucuresti-Palatul-Sutu

 

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search