Conferinta de Babywearing  2017

Fitness_Poster_Green_CC

Duminică, 8 octombrie 2017, Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare a  organizat pentru al doilea an consecutiv,  Conferința de Babywearing”, cu ocazia Săptămânii Internaționale a Bebelușilor Purtați Sănătos.

Evenimentul s-a desfasurat la mall-ul ParkLake, zona Main Square, între orele 11,00 și 13,00.

Peste 200 de parinti, viitori parinti si specialisti din zona cresterii si ingrijirii copiilor au participat la conferinta. Mall-ul s-a umplut inca de la deschidere cu parintii cu bebelusi in sisteme care mai de care mai colorate.

Bwcolage 1

Chiar inainte de inceperea conferintei aproximativ 60 de mamici au facut cel mai spectaculos Flashmob. Coregrafia si repetitiile au fost facute de Salsa Veneno. Mamicile au martusisit ca s-au distrat dansand impreuna cu copiii lor si ca isi doresc sa repete experienta cat mai curand.

http://https://www.youtube.com/watch?v=AgMExomL7yI

Bwcolagedans

Invitați speciali ai evenimentului au fost:

Mădălina Drăgoi – stylist de modă Strike A Pose Studio și jurnalist,

Maria Radu – Adventure Writer la Diva in bocanci,

Dr. Roxana Hristianovici – medic pediatru și consultant în alăptare,

Dr. Iulia Balint-Boia – medic pediatru și consultant în alăptare

Mara Popescu – consultant în alăptare și babywearing.

Bwcolagespekeri

Pe parcursul conferintei s-au dezbatut teme precum caracteristicile unui sistem de purtare ergonomic, beneficiile medicale ale purtării copilului încă din primele zile de viață, măsuri de siguranță pentru alăptarea în sistem de purtare, povești de drumeții cu un bebeluș în sistem de purtare și Babywearing fashion – comodă, dar la modă.

Evenimentul a avut o multime de parteneri iar la final participantii s-au bucurat de o tombola cu premii. Lista castigatorilor la tombola o gasiti aici.

bwcolagesponsori

Organizatori conferinței au fost Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, iar participarea a fost gratuită.

Mai multe fotografii de la eveniment aici.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search