Informații de calitate și validate științific, în conformitate cu ultimele studii pe o serie de teme esențiale în creșterea copilului, aduc actuali și viitorii părinți, împreună.

Îmbunătățirea calității vieții pentru părinți și copii. De aici am plecat și vom continua să creștem sănătos. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care lunar ținem cursuri în București, pentru actualii sau viitorii părinți.

Suntem medici pediatri, consultanți IBCLC în alăptare, membri fondatori ai Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și în primul rând, mame.

Organizăm cursuri pentru părinți, cadre medicale, grupuri de suport în alăptare, babywearing. Toate acestea pentru parinti corect informati si bebelusi fericiti.

Iubirea simbolizează viața, iar copiii completează totul cu dragoste. Împreună cu ei, creăm o lume plină de frumos.

Această legătură unică, dintre noi și copii, va fi mereu profundă. Creșterea unui copil ține de procese complexe, iar evoluția lui depinde de o serie de factori. Este în puterea noastră, a părinților, să înțelegem dorințele, nevoile și modul în care copiii noștri pot să se bucure de experiențele cele mai fericite.

Și cum nu există o rețetă a succesului, sfaturile specialiștilor ajută și vin cu cele mai bune soluții. Pentru că nu numai copiii trebuie îngrijiți cu atenție, ci și noi, părinții. Și noi, ca adulți, trebuie să adoptăm un comportament sănătos și să ne educăm continuu.

Numai gândiți-vă la un moment de tensiune în care copilul nu dorește un anumit lucru și noi insistăm să îl facă. Normal, poate cei mai mulți dintre noi ne-am enerva sau am ridica tonul. Dar de ce nu am alege o variantă mai prietenoasă, atât cu noi, cât și cu cel mic?

Decât să creăm tensiune și disconfort, mai bine luăm o pauză, ne relaxăm, respirăm adânc și căutăm împreună o soluție. Asftel, copilul nu se simte forțat să actioneze doar dupa bunul nostru plac. Evident, totul ține de modul în care noi, părinții, alegem să gestionăm emoțiile. Și să nu uităm că suntem liberi să alegem doar ce este mai bun pentru noi și copii.

Să știm ce să facem cu fiecare informație, chiar contează.

După cum spune chiar Osho:  „Să fii mamă este o mare artă și ea trebuie învățată.”

Credem că toți copiii, pentru a deveni adulți responsabili, chiar au nevoie de modele din partea noastră, a părinților. Copiii au nevoie să descopere în jurul lor oameni care dau un sens societății. Și informația de calitate face diferența și salvează vieți.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search